Lees de beste ervaringen en review van Surfshark

Goedkoopste VPN van Nederland!
Streaming en download proof!
Altijd 30 dagen geld-terug-garantie

Eindcijfer:

8.9


Opties:

Netflix, HBO, AmazonPrime


Gelijktijdige verbindingen:

0


Torrents:

1


Besturingssystemen:

Windows, Mac, iOS, Android, Linux


Protocollen:

OpenVPN, IKEv2


Logbeleid:

Geen logs


Aantal servers:

500+ servers over 50 landen


Vanafprijs:

1.99


Geld-terug-garantie:

30 dagen geld terug

Surfshark

Surfshark-logo - review

Blijf anoniem en beschermd. Als je nu artikel voor je zou hebben waarin je verteld zou worden welke informatie je achter laat tijdens het bezoeken van websites, bekijken van social-media en het doen van online aankopen dan zou je waarschijnlijk even schrikken.

Vanaf het moment dat we online gaan is er direct veel informatie over ons beschikbaar die we liever voor onszelf houden en de meesten zijn hiervan niet of nauwelijks op de hoogte. Sinds een aantal jaar is het accepteren van zogenaamde cookies een verplichting geworden als we sites willen bezoeken en hoewel een standaard melding ons laat zien welke basis informatie er van jouw bezoek bewaard wordt is dat eigenlijk nog maar het begin.

Het probleem is dat veel mensen niet de moeite nemen om verdere informatie door te lezen en drukken op de welbekende knop die laat weten dat we het hebben begrepen en toestemming geven voor het opslaan van informatie en het volgen van wat wij doen. In bepaalde gevallen gaat dit zelfs verder dan de bezochte website en kan deze zelfs volgen wat je doet en bekijkt op andere websites en kunnen eventuele persoonsgegevens, die ingevoerd worden, worden opgeslagen voor verschillende doeleinden.

Maar hoe kun je er nu voor zorgen dat jouw online identiteit veilig blijft en hoe kun je, je beschermen tegen kwaadwillende, of dat nu de grote tech bedrijven, social-media platformen of individuele websites óf criminelen zijn? Lees de onderstaande Surfshark review om precies te weten te komen hoe zij jou hierbij kunnen helpen.

Een betrouwbare en veilige service.

De makkelijkste en betrouwbaarste manier om jouw online identiteit te beschermen is via een verbinding met een VPN-netwerk van Surfshark. Een belangrijk aspect wanneer je een VPN service uitkiest is de snelheid waarmee het jouw met het internet kan verbinden. Surfshark VPN heeft bewezen tot één van de snelste te behoren met snelheden tussen de 110 en 200Mbps!


Surfshark VPN biedt jou de mogelijkheid om jouw IP-adres, zie het als een digitaal persoonsnummer, te verbergen en zo onzichtbaar te zijn voor iedereen die probeert mee te kijken. Aan de hand van een IP-adres kan een aantal gegevens van een gebruiker worden achterhaald;

  • locatie
  • het land
  • de regio
  • de plaats
  • en postcode
  • surfgedrag en geschiedenis bijhouden

Deze gegevens kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Facebook bijvoorbeeld gebruikt deze gegevens om je in te delen in een categorie aan de hand waarvan marketeers advertenties kunnen toespitsen op het internetgebruik van hun gebruikers.

Dit lijkt onschuldig maar in wezen wordt aan de hand van deze informatie een groot deel van wat wij online te zien krijgen bepaald door anderen.

Surfshark verbindt jou door het gebruik van verschillende servers over de hele wereld met het internet dankzij de Surfshark download met een gebruiksvriendelijke interface zodat iedereen hier met het grootste gemak gebruik van kan maken.

Daarnaast heeft Shark VPN een strikt “geen-log” beleid wat inhoudt dat jouw activiteit nergens worden opgeslagen en bewaard.

De voordelen.

In deze Surfshark review wil ik nog een aantal voordelen aankaarten. Zo wordt er een camouflagemodus geboden welke het voor jouw internetserviceprovider niet mogelijk is om te zien dat je een VPN gebruikt.

Is er in de app een “NoBorders-modus” aanwezig waardoor je ook websitecontent kunt bekijken die anders afgeschermd zou zijn. Is er een ingebouwde “Kill-Switch” als vangnet aanwezig indien de VPN verbinding niet werk zodat jouw gegevens toch bewaakt blijven. En is er een “MultiHop” functie welke jou verbindt via meerdere landen tegelijk voor nog een extra laag beveiliging.

Conclusie.

Als conclusie op de Surfshark review kan ik zeggen dat met een super snel en betrouwbaar platform er door Shurfshark een service wordt geboden waar weinig anderen tegenop kunnen.

Met abonnementsprijzen zo laag als €2.03 per maand voor een tweejarig abonnement is het tevens een van de voordeligste VPN aanbieders die op het moment op de markt is. Registreren voor een abonnement bij Surfshark is zo gedaan. En daarna? Nou, genieten van het al het goede dat het internet te bieden heeft zonder dat anderen jou in de gaten houden of jouw informatie misbruiken.

Uitleg

Alles over wat een VPN is en hoe je deze kunt gebruiken. Lees en ontdek alles over de VPN!

Tips

Lees de beste tips voor het gebruik en het aanschaffen van een nieuwe VPN voor 2023 en 2024!

Security

Wil je veilig en anoniem online? Hackers voor zijn en geen last meer hebben van virussen. Lees meer.

Nieuws

Het beste VPN Nieuws lees je bij Bestevpnnederland.nl. Blijf jij op de hoogte?

Privacy

Bescherm je privacy online maar hoe? Ontdek hier alles over het beschermen van jouw privacy.

Volg ons ook op socials

Dagelijkse dosis VPN nieuws, tips en de beste reviews van Bestevpnnederland.nl.

Je hebt zojuist de beste VPN gevonden!

Met deze VPN bescherm jij je privacy en kan je snel online anoniem surfen. Klik op de button en we verwijzen je eenvoudig door naar deze VPN-aanbieder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *