3 Tips om Game of Thrones te kijken met een VPN

Game of Thrones is een van de bekendste series van de afgelopen jaren. Fervente kijkers wachten met smart op het negende (en laatste?) seizoen. Of je nu de laatste afleveringen wilt zien of wilt beginnen aan Game of Thrones, een goede kijkervaring is natuurlijk essentieel!

Met deze drie tips kun jij ook genieten van deze topserie. Een VPN is daarbij wel handig, ook als je de serie niet wilt downloaden. Hieronder leggen we uit waarom.

1. Sluit een Ziggo-abonnement af

Als je het netjes wilt doen, sluit je een abonnement af bij Ziggo. Sinds 2017 kun je hier alle afleveringen van Game of Thrones online kijken. Hiervoor hoef je niet persé gebruik te maken van een VPN service.

Je kunt gewoon een account aanmaken en de serie bekijken, tenzij je in het buitenland bent. Ziggo weert namelijk mensen die van buiten Nederland content willen zien.

Als je in het buitenland woont of op vakantie gaat en toch Game of Thrones kijken wilt, is het dus wel handig een VPN tot je beschikking te hebben. Hiermee omzeil je eenvoudig geografische blokkades. Je maakt dan verbinding met een Nederlandse server en gaat daarna pas naar de Ziggo-app. Je kunt dan probleemloos Game of Thrones online kijken.

2. Game of Thrones kijken zonder Ziggo

Wie liever geen kostbaar Ziggo-abonnement afsluit heeft nog een aantal andere opties.

Zo kun je gebruik maken van websites die de serie gratis aanbieden. Helaas werken de linkjes daar niet altijd. Als je via een dergelijke website series wilt kijken raden we je aan een VPN-verbinding in te schakelen. Zo weet je zeker dat je anoniem surft en dat niemand jouw gegevens oppikt.

3. Serie downloaden

Natuurlijk is het ook mogelijk Game of Thrones te downloaden. Je downloadt dan de seizoenen die je wilt zien via The Pirate Bay of een andere torrentsite. Dit is wel illegaal, zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

We raden dan ook zeker een VPN aan als je Game of Thrones op deze manier wilt zien. Je hebt sowieso een VPN service nodig om een torrentsite te kunnen bereiken. Daarnaast is het alleen met een VPN mogelijk anoniem te downloaden. Wel zo handig als je niet zit te wachten op een boete.

Welke VPN heb je nodig?

Er zijn een aantal VPN diensten die geschikt zijn om Game of Thrones mee te kijken. Het hangt natuurlijk af van jouw aanpak. Als je alleen een VPN nodig hebt voor het kijken via Ziggo, eventueel in het buitenland, hoef je hier niet zoveel eisen aan te stellen. Je hebt dan alleen een verbinding nodig die snel genoeg is. Of een snelle VPN!

Bij de andere opties dien je een veilige verbinding te hebben. Als je kiest voor downloaden moet je VPN-abonnement ook P2P-verkeer toestaan. Anders is het niet mogelijk gebruik te maken van torrents voor je downloads.

Je kunt dan het beste VPN aanbieders als ExpressVPN of NordVPN kiezen voor een goede gebruikerservaring. Deze bieden ook gratis proefabonnementen aan, zodat je de VPN-verbinding eerst kunt uitproberen voor je overgaat tot een aankoop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *