De snelste VPN op een rij

Waarom is een snelle VPN-verbinding nodig? Heeft dit echt effect op streamen en downloaden of is dit een fabeltje? Wij leggen het je graag uit! En hebben een enkele VPN ervaringen en reviews op een rij gezet.

Waarom je echt een snelle VPN-verbinding wilt

Wanneer je een VPN-verbinding hebt die niet heel snel is, dan werkt dit niet prettig. Je wilt tenslotte wanneer je iets download niet heel lang wachten. En wanneer je geniet van een leuke film of goede serie is er niets vervelender dan wanneer je beeld continu hapert. VPN vergelijken zal je hier verder mee kunnen helpen naar de juiste keuze van een goede VPN service!

Naast snelheid, zijn er ook nog andere zaken belangrijk?

Voordat je definitief een keuze maakt voor een VPN-provider, is het goed om voor jezelf in kaart te brengen wat je belangrijk vindt. Uiteraard naast de snelheid, dit staat inmiddels vast.

Onderstaand een aantal zaken die je kunt meenemen in je afweging voor de beste VPN:

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Wat is het maximale bedrag dat je uit wil geven aan een VPN-verbinding. Let wel: wanneer je kiest voor gratis is de kans groot dat je niet een hele snelle verbinding krijgt. Gratis is wel interessant om een VPN-verbinding uit te proberen.
  • Wil je graag Netflix Amerika anoniem kunnen bekijken?
  • Veiligheid: onthoud wel, hoe veiliger de server is, de snelheid hierdoor wel iets minder kan worden.

Wat is nu de beste en snelste keuze voor jou?

Onderstaand hebben wij een aantal providers neergezet, volgens Beste VPN Nederland zijn dit de providers waar je even extra naar moet kijken wanneer je graag een VPN-verbinding wilt.

  • ExpressVPN: Hele snelle verbinding, makkelijk in gebruik, mogelijkheid voor anoniem surfen, downloaden en streamen. Met deze provider kun je de Amerikaanse Netflix bekijken, ExpressVPN heeft namelijk meer dan 2000 servers in 94 landen!
  • Surfshark: heel erg interessant wanneer je vooral gebruik maakt van de Amerikaanse servers. De snelheid is zeer goed, makkelijk in gebruik en deze provider heeft een gunstige prijs!
  • NordVPN: zeer snel, heeft een erg goede veilige VPN wat de snelheid niet in de weg staat. Iets wat vaak wel het geval is. Deze provider hanteert scherpe prijzen en heeft een sterke focus op veiligheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *