Lees de beste ervaringen en review van ExpressVPN

Goed en eenvoudig in gebruik
Anoniem internetten en downloaden proof
Grootste aanbod aan servers

Eindcijfer:

9.2


Opties:

Netflix, HBO, AmazonPrime


Gelijktijdige verbindingen:

5


Torrents:

1


Besturingssystemen:

Windows, Mac, iOS, Android, Linux


Protocollen:

OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP


Logbeleid:

Geen logs


Aantal servers:

2000+ servers over 94 landen


Vanafprijs:

6.67


Geld-terug-garantie:

30 dagen geld terug

ExpressVPN

expressvpn-logo - review

ExpressVPN review

Deze Expressvpn review, virtueel privé- netwerk, staat sinds de lancering in 2009 als een goede bekende virtuele privé-netwerk. Met deze Expressvpn review toont dat het kan werken vanaf desktopcomputers, mobiele apparaten en zelfs routers en zelfs op elke console.

Met een MediaStreamer-dienst die kan draaien op tv-streamingboxen en videogameconsoles, is het een sterk argument als de beste VPN voor gaming of voor videostreaming ExpressVPN er 1 van is. Maar uiteindelijk is de vraag toch de prijsstelling tegenover de prestaties wat ExpressVPN levert.

Express vpn Ontwerp en functies

Een uiterst eenvoudig ontwerp, de desktop client is in wezen een grote aan/uit knop met een uitklapmenu om een serverlocatie te kiezen. Maar als je beter kijkt, vind je nog een menu dat leidt naar vensters die server locaties weergeven, een snelheidstest, en de voorkeuren van de app, die verrassend veel biedt voor een klein, one-window programma. De app kan ook draaien in de taakbalk, waardoor het nog minder plaats inneemt op je desktop.

Overzichtsscherm interface van ExpressVPN:

Expressvpn-beginscherm
express-vpn-beginscherm-met-locatie-keuze-scherm

Het promoot vooral het verbergen van de IP-adressen van gebruikers en het versleutelen van hun netwerkgegevens, zodat niemand kan zien wat ze online doen. Accounts worden niet gecontroleerd en er worden ook geen logboeken bijgehouden van de gebruikersactiviteit.

Instellingen overzichtsscherm ExpressVPN:

Een ander belangrijk kenmerk dat deze app onderscheidt is de bewering dat het werkt op “al uw apparaten”. Dit is grotendeels te danken aan de MediaStreamer service die draait op spelcomputers zoals Sony PlayStations, Microsoft’s Xbox, en de Nintendo Switch, maar ook op streaming-apparaten zoals Apple TV. De dienst werkt slechts op maximaal 5 apparaten tegelijk, maar heeft ook een app voor routers, die de aangesloten apparatuur van een heel huis kan omvatten.

Maar de ruggengraat van Express VPN’s service is het netwerk, dat meer dan 3.000 servers bevat op 160 locaties in 94 landen, wereldwijd. Met dit soort wereldwijd bereik biedt het ook 24 uur per dag ondersteuning en andere hulpmiddelen zoals een IP-adreslijst, en een wachtwoordgenerator.

ExpressVPN download

Ongeacht het tijdstip van de dag heb je hiermee gemiddeld hogere downloadsnelheden dan wanneer de dienst werd uitgeschakeld. Dit resultaat is misschien niet iets wat andere gebruikers mogen verwachten, want het is niet duidelijk waarom de niet-VPN internet snelheid langzamer was om mee te beginnen. Het is mogelijk dat de ISP het verkeer afknijpt of dat er een knelpunt in de routering zit.

ExpressVPN downloaden voor alle systemen:

Expressvpn-downloaden-voor-elk-systeem

Hoe dan ook, de hoge snelheden v zijn een teken dat de dienst de gebruikers niet significant zal vertragen. Ook de uploadsnelheden zijn hoog in vergelijking met andere diensten, maar de bescherming maakt het geheel wel iets langzamer.

Het gebruik om interactieve spelletjes te spelen is veel beter, in vergelijking met het gebruik van een onbeschermde internetverbinding. Maar door het aanbieden van een snelle, responsieve internetverbinding, kunnen ook de snelste spellen gespeeld worden. Het is niet verrassend dat ExpressVPN net zo goed presteerde met alle spellen zonder een slag te missen. Downloaden dus.

Met de snelheid presteerde het zoals verwacht bij het kijken naar streaming video. Je moet even zoeken naar de beste verbindingen, maar als je die gevonden hebt werkt alles zonder problemen met de streaming video service. Een beetje geluidsbuffering tijdens actiescènes is niet echt de schuld van ExpressVPN.

Inkoopgids

Net als concurrerende VPN’s biedt ExpressVPN zijn gebruikers een scala aan prijzen met verschillende kortingen, afhankelijk van hoe gebruikers vooraf betalen voor de dienst. Ook hier moet je even zoeken naar het juiste aanbod voor jouw beurs! En dan ga je downloaden.

Meer ExpressVPN review sfeerbeelden en voorbeelden:

Uitleg

Alles over wat een VPN is en hoe je deze kunt gebruiken. Lees en ontdek alles over de VPN!

Tips

Lees de beste tips voor het gebruik en het aanschaffen van een nieuwe VPN voor 2023 en 2024!

Security

Wil je veilig en anoniem online? Hackers voor zijn en geen last meer hebben van virussen. Lees meer.

Nieuws

Het beste VPN Nieuws lees je bij Bestevpnnederland.nl. Blijf jij op de hoogte?

Privacy

Bescherm je privacy online maar hoe? Ontdek hier alles over het beschermen van jouw privacy.

Volg ons ook op socials

Dagelijkse dosis VPN nieuws, tips en de beste reviews van Bestevpnnederland.nl.

Je hebt zojuist de beste VPN gevonden!

Met deze VPN bescherm jij je privacy en kan je snel online anoniem surfen. Klik op de button en we verwijzen je eenvoudig door naar deze VPN-aanbieder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *