De beste VPN Chromecast

Laten we beginnen met een korte uitleg wat een Chromecast nu eigenlijk is. Google Chromecast is een handige manier om films, series en muziek kan streamen van je telefoon of tablet naar de televisie.

Waarom een VPN-verbinding als je Google Chromecast gebruikt?

Wanneer je Google Chromecast gebruikt dan wil je misschien niet dat hackers, internetproviders en overheidsinstellingen kunnen zien wat je doet. Je wilt op een veilige en snelle manier streamen. Als je dit zonder een VPN-verbinding doet, dan is wat je doet niet beveiligd. Zo kunnen derden dus precies zien wat je doet.

Daarnaast zit je vast aan een bepaalde geografische blokkade. Dit houdt in dat als jij Netflix kijkt vanuit Nederland, je niet de Netflix van Amerika kan ontvangen. Je wordt dus beperkt door de locatie. Met een VPN heb je dit niet meer want als je de juiste provider hebt, kun je kijken wat je wilt! Moet je natuurlijk nog wel even een account aanmaken bij Netflix!

Kijken wat je wilt

Google Chromecast gebruiken met de beste VPN zorgt dat je meer kan zien dan je voorheen kon. Niet alleen Netflix Amerika, met veel meer aanbod dan wij hebben, maar bijvoorbeeld ook filmpjes op YouTube. Met VPN krijg je niet meer de melding dat je iets niet kunt zien vanwege je locatie.

Maar omgekeerd werkt het ook, wanneer je in het buitenland zit en je wilt graag Nederlandse films of series kijken. Door een VPN-verbinding omzeil je de geografische blokkade waardoor je gewoon kan kijken wat je wilt!

Tips waar je op moet letten

Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een VPN service waarbij de snelheid goed is. Kies de snelste VPN! Je wilt niet kijken naar een serie en onderbroken worden door haperingen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken waar de VPN-provider servers heeft staan. Wil jij graag Netflix Amerika kijken? Dan is het belangrijk dat de aanbieder er wel een server heeft staan, anders houdt het al snel op.

Een gratis VPN-provider heeft vaak een beperking qua snelheid, je kunt deze wel gebruiken om in eerste instantie te kijken of het gebruik van VPN iets voor jou is. Bevalt het? Ga dan eens kijken naar de optie voor een betaalde variant!

De beste providers voor jou

  • ExpressVPN: meer dan 2000 servers in 94 landen, hierdoor kun je bijvoorbeeld Netflix Amerika bekijken en heb je geen last van geografische blokkades. ExpressVPN staat bekend om de goede klantenservice en ze bieden een scherpe prijs!
  • GooseVPN: een provider van eigen bodem. Dit maakt het contact met de klantenservice een stuk makkelijker en ook het gebruikersgemak, alles is in het Nederlands. Deze provider biedt een hoge snelheid waardoor streamen en je favoriete serie kijken lukt zonder haperingen!
  • NordVPN: lees de review en ontdek wat NordVPN te bieden heeft!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *