Beste VPN voor IOS

Als je gebruik maakt van een MacBook, iPad of iPhone, maak je automatisch ook gebruik van het iOS besturingssysteem. Als je een VPN wilt gebruiken, kun je kiezen voor een VPN voor één van deze apparaten of een VPN voor iOS regelen. Dat laatste is vaak een voordelige keuze als je meerdere Apple-apparaten hebt waar je je VPN voor wilt inzetten. Er zijn een aantal aanbieders van VPN voor iOS die we aanraden: ExpressVPN, IPvanish en NordVPN. IPvanish biedt een zeer snelle VPN aan, terwijl NordVPN je data optimaal beschermt. Al deze aanbieders maken het mogelijk je VPN-abonnement op meerdere apparaten met iOS te gebruiken. Het is afhankelijk van je eigen voorkeuren en het doel van het inzetten van VPN, voor welke provider je het best kunt kiezen.

Data beschermen

Een VPN kan om meerdere redenen worden gebruikt. Sommige mensen willen dat hun data afgeschermd is van anderen. Een VPN gebruiken zorgt ervoor dat je data niet zichtbaar is voor hackers en andere internetgebruikers. Als je hiervoor je VPN in wilt zetten, kies dan voor NordVPN. Alle hierboven genoemde VPN-aanbieders beschermen je data overigens goed, en maken het mogelijk in of vanuit het buitenland content te streamen. Je kiest met elke provider heel eenvoudig je server uit, van waaruit je overal het internet op kunt. Omdat het met een VPN niet zichtbaar is vanuit welk land je surft, is Amerikaanse of Chinese content vanuit Nederland ook te zien. Handig als je gebruik wilt maken van het Amerikaanse Netflix-aanbod.

Intuïtieve interface

Het opzetten van een VPN in eigen beheer is lastig. Daarom bieden alle aanbieders van VPN’s interfaces aan waarmee je heel eenvoudig je VPN aan- en uitzet. Voor eenvoudig gebruik en een intuïtieve interface kun je ook hier weer kiezen voor NordVPN. Een andere aanbieder die een mooie interface aanbiedt is Surfshark. De website van deze aanbieders biedt je meer informatie en voorbeelden van deze interfaces. Zo is het ook mogelijk voor onervaren gebruikers een VPN in te zetten. Wil je de beste VPN services van dit jaar zien dat kan klik gerust door.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *