Welke VPN voor Popcorn time?

De applicatie Popcorn time maakt het heel eenvoudig films en series te streamen. Het programma zorgt zelf voor het vinden van de juiste torrents, zodat je deze niet hoeft te downloaden. Verder werkt het net als andere streamingdiensten, maar betaalt het geen auteursrechten aan makers van content. Het gebruik van Popcorn time is in Nederland en België niet toegestaan. Als je toch gebruik wilt maken van Popcorn time, zul je je eigen gegevens goed moeten beschermen, met bijvoorbeeld een vpn voor popcorntime, zodat het niet zichtbaar is dat je op deze manier films en series kijkt.

VPN voor Popcorn time uitkiezen

Het programma Popcorn time geeft bij gebruik zelf aan dat het aan te raden is een VPN te gebruiken. Lees welke VPN – Beste VPN Nederland je kunt adviseren voor de meest snelle en veilige verbindingen die er te vinden zijn op het internet. In principe is elke VPN geschikt voor gebruik met deze applicatie, mits de verbinding snel genoeg is. Dat geldt voor alle VPN’s die je wilt gebruiken in combinatie met streamingdiensten, omdat streaming een goede internetverbinding vereist. Zonder snelle verbinding krijg je te maken met haperende beelden. Als je je VPN wilt inzetten voor Popcorn time is het belangrijk dat de provider je voorziet van een zogeheten ‘kill switch’. Mocht je VPN uitvallen tijdens het streamen, wordt direct al je internetverkeer geblokkeerd. Dat voorkomt het lekken van je gegevens over een onbeveiligde verbinding. Voorbeelden van geschikte VPN-providers die een kill switch aanbieden, zijn bijvoorbeeld ExpressVPN, NordVPN of Cyberghost. Zodra je een abonnement hebt en de software in je bezit hebt die een VPN tot stand kunnen brengen, kun je deze aan zetten. Vervolgens start je Popcorn time en kun je ongestoord series en films kijken.

Gegevens versleutelen: torrents

Omdat Popcorn time werkt met het torrent-protocol, kan iedereen je IP-adres zien zonder VPN-verbinding. Ook daarom is het aan te raden versleuteld verbinding te maken met een dergelijke streamingdienst, met een VPN verbinding voor Porcorntime dus. Dat geldt uiteraard ook voor andere diensten die werken op basis van torrents. Zo kan niemand achterhalen wat je downloadt. Dit is vooral aan te raden als je wilt downloaden of wilt streamen met behulp van Popcorn time in landen waar dit expliciet verboden is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *