Lees de beste ervaringen en review van Cyberghost

Goede prijs en kwaliteit verhouding
Torrenting servers
Beperkt in continenten Azie en Afrika

Eindcijfer:

8.8


Opties:

Netflix, HBO, AmazonPrime


Gelijktijdige verbindingen:


Torrents:

1


Besturingssystemen:

Windows, Mac, iOS, Android, Linux


Protocollen:

OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP, IKEv2, PPTP


Logbeleid:

Geen logs


Aantal servers:

2700+ servers over 60+ landen


Vanafprijs:

2.79


Geld-terug-garantie:

30 dagen geld terug

Cyberghost

cyberghost-logo

Veilig anoniem online. Veiligheid en anonimiteit online vinden we steeds belangrijker. Verschillende websites hebben steeds vaker en tot steeds meer informatie over ons online gedrag toegang terwijl we dit eigenlijk helemaal niet willen. Helaas is het accepteren van bepaalde cookies noodzakelijk gemaakt om websites te kunnen bezoeken op een manier die niet altijd even duidelijk is over welke informatie er verzameld wordt en waar deze voor gebruikt wordt. Een groot gevaar is dat we al snel op de knop “Oké, ik heb het begrepen” drukken zonder deze informatie door te nemen.

Het gebruiken van een VPN-netwerk zorgt er voor dat alles wat je online doet verborgen blijft voor iedereen die probeert mee te kijken. Maar hoe werkt een VPN-Netwerk en wat maakt een VPN-netwerk nu eigenlijk een goede keuze? Lees de Cyberghost review hieronder om te ontdekken waarom zij de juiste partner zijn voor jou.

Een betrouwbare VPN service.

Als je op zoek gaat naar een goed VPN-netwerk dan merk je al snel dat er erg veel aanbieders zijn die claim de beste, snelste en goedkoopste te zijn. Een snelle vergelijking laat al zien dat dit niet altijd even goed klopt en maakt het voor jou makkelijk om de juiste service te vinden die aansluit bij jouw wensen.


Cyberghost is een betrouwbare aanbieder van een VPN-netwerk welke in tegenover stelling tot veel andere VPN-netwerken eenvoudig is om te gebruiken en snel op te zetten is. Met een handige tool op de website kun je tevens in één oog opslag zien welke beschikbare servers geschikt zijn voor een aantal gebruiksdoeleinden. Geprezen door onder andere Techradar, VPNGids.nl, Cnet en VPNMentor zijn zij een betrouwbare partner voor veilige en anonieme online activiteiten.

Snelheid en veiligheid.

Een aspect waarmee een goede VPN service mee staat of valt is de bescherming die het biedt en de snelheid van de verbinding die het mogelijk maakt.

Niet iedereen staat er bij stil maar op het moment dat je verbinding maakt met het internet is er direct een hoop informatie te achterhalen aan de hand van jouw IP-adres. Gegevens zoals:

  • locatie
  • het land
  • de regio
  • de plaats
  • en postcode

Maar ook de lengte-en-breedtegraad kunnen achterhaald worden. Daarnaast kunnen zelfs internetserviceproviders gebruik maken van jouw IP-adres om jouw surfgedrag en geschiedenis te bekijken en zelfs bepalen hoe jouw online ervaring is.

Een andere steeds groter wordend kwaad zijn de verschillende social-media platformen die aan de hand van jouw gegevens niet alleen “gepersonaliseerde” content kunnen aanbieden maar ook kunnen bepalen wat jij wel en niet te zien krijgt waardoor het internet dat ooit zo vrij was een gecontroleerde omgeving is die voor iedereen anders kan zijn.

Wat je krijgt is een veilig en super snel VPN-netwerk zonder limitatie op bandbreedte en dataverkeer via welke je door één druk op de knop verbinding kunt maken met servers over de hele wereld en jouw informatie en online gedrag 100% beschermd is.

Gebruikersgemak en voordelen.

De voordelen die geboden worden zijn enorm en veelzijdig. Een gebruiksvriendelijke interface zorgt er voor dat je altijd een goed overzicht hebt van jouw VPN verbinding en de servers die beschikbaar zijn. Je kunt tegelijkertijd 7 apparaten verbinden.

Het grote voordeel dat Cyberghost VPN bied is dat zij VPN-apps beschikbaar hebben om al jouw apparaten te beschermen. Zo download je de aqpp voor jouw PC of Mac, iPhone of Android toestel maar zelfs voor Linux, Apple TV, FireTV, consoles en browsers is er een app beschikbaar en kun je met Cyberghost VPN zelfs jouw router, het beginpunt van jouw internetverbinding beveiligen. Als je Cyberghost download weet je zeker dat jouw online identiteit veilig is van begin tot eind.

Nog een voordeel dat Cyberghost biedt is een strikt “geen logs” beleid dat inhoud dat wat je online ook doet, er niks geregistreerd en bewaard wordt om totale anonimiteit te garanderen.

Het registreren voor een VPN-netwerk bij Cyberghost is eenvoudig en snel gedaan. Je hebt een aantal opties voor abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen welke beginnen voor €11.99 per maand voor één maand, €3.75 per maand voor 12 maanden en met het voordeligste abonnement ben je 3 jaar en 3 maanden lang beschermd voor maar €2.- per maand.

Op elk abonnement geldt een “45 dagen geld-terug garantie” mocht je toch niet tevreden zijn met de aangeboden service.

Conclusie.

Om deze Cyberghost review samen te vatten valt te stellen dat een goed VPN-netwerk een snelle verbinding moet bieden zonder beperkingen, een geen registratie plaatsvindt van online gedrag, jouw online identiteit anoniem en beschermd blijft en je hiervoor niet de hoofprijs hoeft te betalen.

In deze Cyberghost review heb ik een aantal belangrijke punten uitgezet die hen aanprijzen als één van de beste. Van gebruiksgemak tot de belofte van jouw online veiligheid. Wil je meer weten bezoek dan vooral hun website met meer informatie.

Uitleg

Alles over wat een VPN is en hoe je deze kunt gebruiken. Lees en ontdek alles over de VPN!

Tips

Lees de beste tips voor het gebruik en het aanschaffen van een nieuwe VPN voor 2023 en 2024!

Security

Wil je veilig en anoniem online? Hackers voor zijn en geen last meer hebben van virussen. Lees meer.

Nieuws

Het beste VPN Nieuws lees je bij Bestevpnnederland.nl. Blijf jij op de hoogte?

Privacy

Bescherm je privacy online maar hoe? Ontdek hier alles over het beschermen van jouw privacy.

Volg ons ook op socials

Dagelijkse dosis VPN nieuws, tips en de beste reviews van Bestevpnnederland.nl.

Je hebt zojuist de beste VPN gevonden!

Met deze VPN bescherm jij je privacy en kan je snel online anoniem surfen. Klik op de button en we verwijzen je eenvoudig door naar deze VPN-aanbieder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *