De beste VPN voor Torrentz

De beste VPN voor Torrentz! Films, muziek en andere content gratis downloaden is ondanks het downloadverbod uit 2014 nog steeds erg populair. De afgelopen jaren zijn illegale downloaders niet actief opgespoord, maar in 2019 beginnen diverse instanties hier wel mee. Als jij nog steeds downloadt via populaire websites zoals Torrentz, raden we je aan zo snel mogelijk een VPN te gebruiken.

Daarbij is het belangrijk te kijken naar een aantal zaken. Je wilt een VPN provider die zogeheten peer-to-peer verkeer ondersteunt. Daarnaast is het handig dat je provider gevestigd is in een land met soepele wet- en regelgeving op het gebied van downloaden.

Ten slotte moet de verbinding via je VPN altijd werken als je het web op gaat, om lekken te voorkomen. Een VPN met ‘kill switch’ is daarvoor ideaal. Als je VPN plotseling niet meer werkt, sluit de app of het programma waarmee je je VPN gebruikt, internet direct. Je IP-adres is zo alsnog niet zichtbaar voor derden. Kies bijvoorbeeld voor NordVPN of SurfShark VPN als je vanaf een Nederlands IP-adres gratis torrents wilt downloaden. Deze providers bieden je bovendien een snelle verbinding, waardoor je downloads snel binnen te halen zijn.

Het belang van gebruikerslogs

Naast de hierboven beschreven zaken, zijn gebruikerslogs ook nog een aspect van veilig surfen om rekening mee te houden. Veel gratis VPN aanbieders registreren wat hun gebruikers doen via gebruikerslogs.

Vergelijk daarom altijd goed een VPN bij een vergelijkingssite als BesteVPNNederland.nl! Als je veilig gratis wilt downloaden en niet traceerbaar wilt zijn, zul je een VPN provider moeten uitkiezen die jouw informatie niet vastlegt in dergelijke logs. Zowel ExpressVPN als Surfshark VPN doen dit niet en zijn daarmee een goede keuze. Kies bij voorkeur geen gratis dienst als je wilt downloaden via Torrentz of een andere torrentsite. Je zult met deze aanbieders ook geen snelle verbinding tot stand kunnen brengen.

VPN proberen

Aanbieders zoals ExpressVPN en GOOSE VPN bieden geïnteresseerde consumenten een maand VPN aan zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Tijdens deze proefperiode kun je het surfen met een VPN uitproberen. Beide providers voorzien je van een handige app, waarmee je in een handomdraai veilig het internet op kunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *