Champions League live kijken (en gratis!)

Echte voetballiefhebbers volgen natuurlijk niet alleen de wedstrijden die gespeeld worden in de Eredivisie. Bij andere Europese clubs spelen grote sterren als Lionel Messi, Christiano Ronaldo en Neymar.

De wedstrijden in de Champions League zijn dan ook een lust voor het oog, want de grootste wereldspelers komen voorbij in deze duels. Houd jij ook van voetbal en kijk je graag Champions League? Lees dan snel verder voor handige tips waarmee je thuis de Champions League live kunt kijken, en nog eens gratis ook!

Live Champions League kijken: gratis

Natuurlijk wil je het liefst de Champions League live kijken. Maar hoe zorg je ervoor dat je live Champions League kijken kunt, gratis?

In Nederland zijn er twee manieren om de Champions League live te volgen. Je sluit een abonnement op Ziggo Sport af, of je kijkt via Veronica.

Veronica zit bij de meeste tv-pakketten inbegrepen, dus als je al een tv-pakket hebt hoef je geen apart Ziggo abonnement af te sluiten. Als je je in Nederland bevindt is het dus relatief eenvoudig de Champions League live te volgen, zonder extra kosten. Ben je in het buitenland?

Lees ook de beste VPN pakketten voor SmartTV

Dan is het vaak niet mogelijk je Ziggo abonnement te gebruiken en de wedstrijden te volgen, tenzij je gebruik maakt van een VPN-verbinding.

Met een VPN-verbinding kun je je geografische locatie instellen op Nederland, waardoor Ziggo je gewoon toestaat de wedstrijden te volgen. Je logt dan in op je Ziggo-account nadat je je VPN goed hebt ingesteld. Zo kijk je overal ter wereld voetbalwedstrijden uit de Champions League.

Goede VPN voor online Champions League kijken

Als je gebruik wilt maken van een VPN om vanuit het buitenland de Champions League te volgen kun je het beste zorgen voor een VPN-verbinding die goede snelheden mogelijk maakt.

Zo weet je zeker dat je stream niet hapert op spannende momenten tijdens de wedstrijd. Kies dus bij voorkeur voor een provider die kwaliteit biedt, zoals 1 van de beste VPN services als: ExpressVPN, SurfShark, CyberGhost of NordVPN.

Het afsluiten van een abonnement is zo gedaan. Bovendien bieden deze providers handige software en apps aan waarmee je op al je devices direct je VPN kunt installeren en de Champions League kunt kijken.

Live voetbal kijken op het internet

Als je geen tv of tv-pakket hebt kun je ook online de Champions League volgen. Je hoeft dan geen abonnement op een tv-pakket af te sluiten. Dat scheelt tientallen euro’s per maand.

Live voetbal kijken op het internet en gratis de Champions League zien kan via een aantal gratis streamingkanalen, onder andere Bwin of Unibet. Overigens is het slim om ook dan een VPN in te schakelen, zodat je beschermd online bent en derden jouw gegevens niet kunnen onderscheppen.

Sommige gratis streamingkanalen laten wel veel reclame zien, dus daar zul je rekening mee moeten houden. Desondanks is het met die kanalen heel goed mogelijk live voetbal te kijken op het internet, en dus gratis Champions League wedstrijden te volgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *