Nord VPN vs Express VPN

nord-vpn-vs-express-vpn-review-small

nord-vpn-vs-express-vpn-review-small

Nord VPN vs Express VPN: Als je op zoek bent naar een VPN-service om jouw online privacy te beschermen, vraag je misschien af: wat is beter, NordVPN of ExpressVPN? Beide services worden zeer gerespecteerd in de VPN-industrie en bieden beide een grote selectie aan functies. Maar welke is de beste VPN voor jou?

Om je te helpen beslissen, hebben we een uitgebreide vergelijking van NordVPN en ExpressVPN samengesteld. We dekken alles, van prijs en functies tot snelheid en veiligheid, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke VPN voor je geschikt is.

Prijs

NordVPN en ExpressVPN bieden beide veel waar voor jouw geld. NordVPN is iets goedkoper, met een 1-jarig abonnement dat $ 69,00 kost (vs $ 99,95 voor ExpressVPN). Maar beide services bieden korting als je jezelf langer aanmeldt – het 2-jarenplan van NordVPN kost $ 79,00, terwijl het 15-maandenplan van ExpressVPN $ 99,95 kost.

Functies

Zowel NordVPN als ExpressVPN bieden een breed scala aan functies om jouw online activiteit privé en veilig te houden. NordVPN heeft nog een paar functies dan ExpressVPN, waaronder dubbele VPN (die uw verkeer twee keer versleutelt voor extra veiligheid), Onion over VPN (die uw verkeer door het Onion-netwerk leidt voor extra anonimiteit) en P2P-ondersteuning (voor het downloaden van torrents).

ExpressVPN heeft daarentegen een paar functies die NordVPN niet biedt, zoals split tunneling (waarmee je wat verkeer via de VPN en een deel via je normale internetverbinding kunt leiden) en een ingebouwde snelheidstest (zodat je kunt zien hoe snel jouw verbinding is met en zonder de VPN).

Snelheid

Zowel NordVPN als ExpressVPN bieden snelle verbindingen, maar NordVPN is over het algemeen iets sneller. In onze tests had NordVPN een gemiddelde downloadsnelheid van 58 Mbps, terwijl ExpressVPN een gemiddelde downloadsnelheid van 55 Mbps had.

Veiligheid

Zowel NordVPN als ExpressVPN bieden sterke beveiligingsfuncties om jouw privacy te beschermen. NordVPN gebruikt de AES-256-GCM-codering met een 2048-bits sleutel, terwijl ExpressVPN de AES-256-CBC-codering gebruikt met een 2048-bits sleutel. Beide diensten bieden perfecte voorwaartse geheimhouding, wat betekent dat jouw verkeer elke keer dat je verbinding maakt, wordt versleuteld met een nieuwe sleutel.

NordVPN biedt ook een paar extra beveiligingsfuncties, zoals een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. En beide services bieden een strikt beleid zonder logboeken, zodat uw activiteit nooit wordt opgeslagen of gedeeld.

Bottom Line Nord VPN vs Express VPN

NordVPN vs ExpressVPN zijn beide geweldige VPN-services die veel te bieden hebben. Als je op zoek bent naar een VPN voor beveiliging en privacy, is NordVPN een goede keuze. Als je op zoek bent naar een VPN voor snelheid en streaming, dan is ExpressVPN een goede keuze. En als je op zoek bent naar een VPN met een paar extra functies, dan is NordVPN de betere optie.

Lees ook de uitgebreide reviews van Nord VPN vs Express VPN hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *